Apie produktus

Kaip sukurti pakuotę?

Taigi, nuo ko pradėti savo produkto pakavimo kelionę?

  1. Pradėkite nuo savo logotipo ir spalvų

Jei jūsų logotipas, tarkime, rausvas pilkame fone, tai yra puikus atspirties taškas pradėti nuo spalvų.

  1. Naršykite ir ieškokite įkvėpimo

Kaip ir galima tikėtis, gerų idėjų yra visur, taip pat ir mūsų svetainėje. Mes ypač didžiuojamės savo darbai su įvairiais produktais. Mūsų pakuočių gamybos vadovė sugeba viską, pradedant konsultacijomis apie medžiagas, baigiant lipdukais, juostelėmis ir magnetukais.

  1. Eikite į vietinę parduotuvę!

Pasiimkite bloknotą ir eikite į mėgstamas parduotuves, kad pamatytumėte, kaip jums patinkantys produktai yra supakuoti. Fotografuokite ir ypač atkreipkite dėmesį į tai, kas jums patinka dėl jų formos, dizaino, dydžio, spalvų, informacinių pranešimų ir medžiagų.

Kaip galite sukurti išskirtinį pakuotės dizainą?

Sukurti unikalias pakuotes, išrasti pakuotes perpildytoje rinkoje gali būti keblu, tačiau tai visiškai įmanoma, jei esate atviras turite ir šiek tiek fantazijos. Yra dalykų, padedančių pakuotės dizainui išsiskirti. Pavyzdžiui:

  1. Naudokite pakavimo priemones / įdėklus

Įdėklai yra puiki idėja – šiek tiek papildome pakuotę ir ji tampa lengviau įsimenama. Taip pat tai gali būti vizitinė kortelė, lipdukas ar lankstinukas įdėtas į vidų. Norėdami sužinoti daugiau, perskaitykite mūsų pakuotės įdėklų vadovą.

  1. Apsvarstykite pakavimo juostas

Įdomus faktas: galite pritaikyti pakavimo juostą, kad pridėtumėte tapatybės ir plėstumėte prekės ženklo žinomumą, tiesiog pridedant ją prie šiaip švelnaus, funkcionalaus daikto.

  1. Naudokite atspausdintą pakuotę

Antspauduota pakuotė turi patrauklų, retro pojūtį – tai gali būti jūsų įmonės unikalumas. Tai tik vienas iš mūsų patarimų, kaip kurti išskirtines pakuotes. Jei norite atvirkštinio modernaus, prabangaus įvaizdžio, galite rinktis blizgų folijavimą.

TavoPakuotė.lt – viskas viename, kai kalbame apie pakuotes

Jei reikia pritaikyti lipdukus, pakuotes, dovanų dėžutes ir beveik viską, ką dedate į pakuotės vidų. Peržiūrėkite mūsų lipdukų, etikečių, lankstinukų asortimentą arba sužinokite apie kai kuriuos išskirtinius sėkmės pavyzdžius.