Apie produktus

Šešiakampiai lipdukai

Šešiakampių lipdukų privalumai

Lipdukai gali būti įvairių formų, įskaitant, žinoma, šešiakampius lipdukus. Pažiūrėkime, kodėl šešiakampiai lipdukai pastaraisiais metais tapo tokie populiarūs, ypač tarp technologinių kompanijų.

Kas yra šešiakampis?

Šešiakampis yra daugiakampis, turintis 6 lygias sienas ir 6 vienodus kampus. Nors jie gali būti bet kokio dydžio, forma visada išlieka ta pati.

Viena išskirtinė šešiakampių lipdukų ypatybė yra tai, kaip puikiai jie gali būti išdėstyti vienas šalia kito.

Tiesą sakant, šešiakampiai, trikampiai ir kvadratai yra vieninteliai taisyklingi daugiakampiai, kuriuos galima nepertraukiamai sujungti į vieną bendrą detalę. Ir tarp šių trijų – daugiausia kraštinių turi šešiakampis. Štai kodėl žaidimuose, pavyzdžiui, „Catan“, dažnai naudojamos šešiakampės plytelės.

Šešiakampė estetika

Įdomi šešiakampio forma gali bet kurį dizainą padaryti iškart įdomesnį.

Logotipų kokybė, svyruoja nuo nuostabios iki „kas čia po galais?“. Įdėjus dizainą (gerą ar blogą) į šešiakampę plokštumą, jūsų lipdukai įgauna naują išvaizdą. Ir jei jūs gaunate kelis lipdukus, tai iškart juos sujungsite estetiškai.

Taigi, jei tai reklaminiai lipdukai – jų gavėjai patirs ir įsimins malonumą, kurį suteikė šešiakampių lipdukų dėliojimas ir jungimas. Kita vertus – tokios formos lipdukai puikiai tinka informaciniam turiniui ant gaminio pakuočių – tiesiog kiekviename lipduke pateikta skirtingų temų informacija ir sujungta į moderniai ir stilingai atrodantį lipdukų korį.

Dėl šitos priežasties šešiakampių lipdukų gamyba dabar išgyvena savo populiarumo viršūnę.

Kaip sukurti šešiakampius lipdukus

Atsisiųskite šešiakampių lipdukų šablonus, kad lengvai suprojektuotumėte savo išskirtinį stilių. Užsakydami lipdukų gamybą taip pat galite įkelti bet kokį savo turimą užrašą, logotipą ar meno kūrinį tokį, koks jis yra, ir mes jį automatiškai suformuosime į standartinę šešiakampio formą.