Apie produktus

Pakuotės lygiai

Pakuotės egzistuoja lygiais, nuo sandėlio dėžių iki ekspozicijos vienetų iki parduotuvių lentynose sėdinčių daiktų (jei naudosime vieną pavyzdį).

Šie lygiai skirstomi pagal kontaktinius taškus. Kitaip tariant, kuo didesnė tikimybė, kad klientas pats atidarys paketą, tuo didesnė tikimybė, kad jis bus „pagrindinis“. Štai kaip jis suskaidomas:

Kas yra pirminė pakuotė?

Tai kartais vadinama „vartotojiškomis“ arba „mažmeninėmis“ pakuotėmis. Tai pakuotė, kurią vartotojas pats atsivers, nesvarbu, ar dėžutė parduotuvės lentynoje, ar paskutinis plastikinės plėvelės gabalėlis, apvyniotas aplink internete pirktus marškinėlius. Mūsų visų rūšių dovanų dėžutės yra puikus pirminės pakuotės pavyzdys.

Kas yra antrinė pakuotė?

Antrinė pakuotė gali būti dėžutės dėžutė, pavyzdžiui, 24 alaus butelių pakuotė. Tačiau tai taikoma ir užsakant paštu, pvz., Dėžutėje, kurioje buvo išsiųstos jūsų prekės. Antrinėje pakuotėje taip pat gali būti priedų, atskleidžiančių siuntėją ar kitą informaciją, pvz. lipdukai su logotipu ar Kaspinai ir juostelės su spauda.

Kas yra tretinė pakuotė?

Tretinės pakuotės vartotojas paprastai nemato. Tai yra didesnė pakuotė, kurioje yra kelios prekės, pavyzdžiui, atvežant jas iš gamyklos į parduotuvės sandėlį. Pvz. didelių gabaritų kartoninės dėžės, paletės.